Tanfolyamok

Köszönöm, hogy ellátogattál oldalunkra, remélem sok hasznos tanáccsal, és praktikával szolgálhatunk Számodra, miközben nálunk nézelodsz.

A Praktikák.hu-t 2006-ban azzal a céllal hoztuk létre, hogy mindenkit, aki érdeklodik a téma iránt bevezethessünk az otthon készítheto kézmuves tárgyak elkészítésének alap rejtelmeibe. Az oldalon találsz olyan cikkeket, melyet kollégáink 1-1 érdekes tárgy / ajándék elkészítése során írtak. A cikkek tartalmazzák az ajándékok elkészítésének lépéseit és a készítok személyes tapasztalatait is. Kollégáink között akadnak profi muvészek és lelkes amatorök is, ezért a legbonyolultabb technikáktól a legegyszerubbekig minden fellelheto az oldalon. Így a kezdotol a haladóig mindenki találhat magának kipróbálható ötletet.

Nem csak leírásokkal szeretnénk segíteni a kézmuves hobby világába való belépésedet, hanem sok-sok mintával, melyet felhasználhatsz saját ötleteid megvalósításához.

A Forumba várunk mindenkit, akinek kérdése észrevétele van egy-egy technikával, termékkel kapcsolatban. De várjuk, hogy megoszd velünk saját tapasztalataidat, élményeidet. Sot ide várjuk ötleteiteket is, amelyeket nem mertek kipróbálni de láttatok valahol és szívesen vennétek ha valaki kipróbálná és megosztaná veletek elkészítésének módját.

Azokat is várjuk az oldalra, akiknek nincs bátorságuk 1-1 saját darab elkészítéséhez, de szeretteiknek szívesen ajándékoznának kézzel készített, egyedi ajándékot. Ok csemegézhetnek az ajándék ötletek részben. Ahol gyártóink minta darabjait tekinthetitek meg. És ha megtetszik valamelyik darab, mindegyik mellett ott a gyártó elérhetosége, csak fel kell vele venni a kapcsolatot és máris tied lehet a kiválasztott ajándék ;-)

Mint azt ahogy mottónk is hirdeti "az elso és legfontosabb dolog: legyen bátorságunk elkezdeni". A többi már megy magától. És ha egyszer elkapott a gépszíj, nem lesz megállás! Remélem oldalunk segít az elindulásban a téma iránt most érdeklodoknek, és hasznos tanácsokat, új ötleteket tud adni a kézmuves hobby világában régóta idozoknek.