Tanfolyamok

Hónap ékszere pályázat ? júniusi eredmények

Hónap ékszere pályázat ? júniusi eredmények

 

Sziasztok!

A 2014. júniusi pályázatunk témáját, az évszakot talán leginkább szimbolizáló, és az idei év egyik trendszínét is adó narancsszín adta. Gyönyörű alkotások születtek, melyekre az alkotóik is nagyon büszkék lehetnek! :)

Pályázni bármilyen formájú, stílusú és technikájú ékszerrel lehetett, a kikötés csak annyi volt, hogy az elkészítés során legalább 1 szem gyöngyöt használjatok fel, illetve a kiírt szín domináljon (min. 50%) az alkotásban.

 

Lássuk az alkotásokat :) :

Elsőként, Adócsi -Tar Melinda pályázatát emelnénk ki, aki nagyon szépen vegyítette a narancs árnyalatait a fehérrel és egy kevés átlátszó gyönggyel. Az átlátszó lánc rész igazán jól kiemeli a medált, és az egészet a középen helyezkedő aranyos minta koronázza meg.

 

Ezután következzen Berkesné Bihari Andrea Kelta medálja, mely a Keresztény Szentháromságot szimbolizálja. Igazán vidám és nyárias hatást ért el a világosabb árnyalatú külső szegéllyel.

 

Rubinek-Litvai Edina egy könnyed, láncos szettel pályázott, melyben nagyon kellemes összhatást ért el a rezes lánc és a melegebb tónusú gyöngyök kombinációjával. Az ékszerek aszimmetriája igazán izgalmassá tette a szettet.

 

Süli Katalin munkája kiváló példa lehet arra, hogy kevesebb néha több! Nagyon jól párosította sötétebb, rezesebb fém részeket a csodás árnyalatú, gömböt formázó gyöngyökkel. Az eredmény nagyon vidám, üde, és igazi nyári kiegészítő lett.

 

Végül, de nem utolsó sorban, Demeter Dorka pályázatai, melyek csodaszép mintáikkal és színeikkel biztosan feldobják az ember napját és öltözékét egyaránt.

Bár nyaklánc is nagyon is nagyon mutatós lett, a legtöbb szavazatot a gyűrűk kapták ebben a hónapban, ezzel kiérdemelve a helyet a Gyöngyfűzés közösség borítóképében. :)

 

  

  

Szívből gratulálunk Dorka, és a többi pályázónak is még egyszer a gyönyörű munkákhoz!
További sok sikert a fűzéshez mindenkinek! :)

 

Üdvözlettel:
Prektikák Team

Cimkék:

ékszer nyár gyöngy fülbevaló swarovski fűzés pályázat gyöngyszövés

További hírek