Tanfolyamok

Hónap alkotása pályázat ? júniusi eredmények

Hónap alkotása pályázat ? júniusi eredmények

 

Sziasztok!


2014 júniusában elérkezettnek láttuk az időt, hogy ismét meghirdessük Hónap alkotása pályázatunkat, melyre Decoupage ? szalvétázás technikával készült alkotásokat vártunk. A pályázat témáját az évszakból inspirációt merítve a nyár adta.

Pályázhattatok bármilyen, a nyár szellemében készült munkával, amit saját kezűleg készítettetek, és még nem indítottatok semmilyen előző pályázatunkon.

Összesen 18, szebbnél szebb alkotás képét küldtétek be hozzánk.


Lássuk melyek voltak azok:

Csányi Bíborka Elvira egy nagyon kedves kerámia cipellővel pályázott, amelyet nagyon szép magenta virágok díszítettek. Az alkotást a színben harmonizáló raffia ?cipőfűző? tette teljessé.

  

 

Csányi Helga Marinetta pályázata egy csodaszép napraforgókkal, és oldalt egyéb virágokkal díszített kis sámli volt. A középen elhelyezett sárga pillangó pedig még tovább fokozta a nyári hangulatot.

  

 

Csányiné Bakos Erzsébet is a napraforgókat választotta díszítő elemként kerámia cserepéhez, melyen a négylevelű lóherék is megjelennek ezzel is vidámságot és optimizmust sugározva.

  

 

Fogarasi Orsolya egy antik hatású, szögletes porcelán tálkával nevezett, melynek középső virág motívuma nagyon szép összhangot teremt az aranyló szegéllyel.

  

 

Gulyásné Ildikó egy teljes eper szettet küldött be nekünk. Az eper igazi nyári gyümölcs lévén igazán vidám hangulatot kelt önmagában is, de ezekkel a koptatott részekkel az egész igazán kellemes és természetes hatást kelt.

  

 

Kollár Anikó pillangós dobozát nagyon jól hangsúlyozza a hófehér csipke szegély a selyem nyitó füllel és a szintén pillangó formájú gombbal.

  

 

Mándli Mónika összesen 7 alkotással pályázott, melyek mindegyike vidám és mutatós darab lett. Mind színeikben mind pedig stílusukban nagyon eltérőek, az egyetlen közös bennük -alkotójukon kívül perszeJ- a virágok iránt érzett szeretet, melyet nagyon jól visszaadnak.

  

 

Szemenyei Szilvia rózsás pékáru tartója nagyon harmonikus összhangban van az alapként használt barackos színnel.

  

 

Tóth Angelika pályázata mintáival és színeivel már inkább a nyár végének hangulatát idézi, de erős színeivel így is szinte érezzük a szikrázó napsütést az alkotás láttán.

  

 

Veresné Kása Anita isteni nyári gyümölcsökkel díszített üvege láttán már szomjasak is lettünk. Bármi is kerüljön bele, biztosan örömmel és lelkesen nyúlunk utána.

  

 

Veresné Klepács Tünde ládikája egy Párizsban töltött nyár, és az ott átélt szerelem emlékeit idézik. Még ha soha nem is jártunk ott, így magával ragad bennünket is egy pillanatra.

  

 

A nyertes pályamunka pedig nem másé, mint Nagy Erikáé, aki egy igazi paradicsomi dobozkával nevezett. A doboz oldalán a csábító homokkal és kagylókkal, a tetején pedig a pálmafás parttal méltán érdemelte ki a Hónap alkotása elnevezést! :)

  

Gratulálunk Erika, és mindenki másnak is, akik munkáikkal még szebbé tették a nyári napjainkat!

 

Üdvözlettel:

Ptaktikák Team

Cimkék:

decoupage szalvétázás szalvéta technika nyár technika pályázat

További hírek