Tanfolyamok

Hónap ékszere pályázat - májusi eredmények

Hónap ékszere pályázat - májusi eredmények

Sziasztok!

Ebben a hónapban is sok szép alkotásról küldtetek képet nekünk, amit ezúton is köszönünk! :) A 2014. májusi Hónap ékszere pályázatunk témáját ezúttal a medálok adták: bármilyen színű, alakú és stílusú medállal lehetett pályázni. Összesen 14 gyönyörű alkotás érkezett Tőletek, melyek között igen szoros verseny alakult ki az utolsó napokban.

 

Az eredményhirdetés előtt, néhány szó a pályázatokról: 

Elsőként lássuk Kaksziné Györffy Anita munkáit, aki több ékszerrel is pályázott, melyek egymástól mind színben, mind pedig stílusban is eltérőek, és nagyon különlegesek is egyben:

 

Kiemelném továbbá Edo ékszerét, melyben nagyon jól harmonizál az üde pirosas szín a hematittal:

 

Szintén több alkotással pályázott Kubik Judit is, akinek ékszerei bár hasonló technikával készültek, mégis a különböző színhatásoknak köszönhetően egészen más-más hangulatot keltenek:

 

Rittlinger Edina ? Szitakötő ékszer alkotásainak színeivel magát a nyarat elevenítette meg nekünk. Az aranyos-kékes színkombináció, akár a forró homok a tengerparton napnyugta előtt. Könnyed, mályvás színei pedig romantikus hangulatba csábítanak bennünket:

 

Bagyánszki Szandra medálja élénk zöld, és türkiz színeivel szintén a nyarat és annak vidám pezsgését tükrözi:

 

Varga-Zseli Orsolya ékszere méltán kapta az ?Indián nyár? nevet készítőjétől, hiszen terrakotta és világoskék színeivel, valamint eltérő alakú gyöngyeivel valóban ebbe a hangulatba repített minket:

 

A  győztes medál, amely a legtöbb szavazatot kapta,Bita-Simon Erika csodaszép keresztje lett, mely formájával és színeivel is magát az időtlenséget testesítette meg:

 

Mindenkinek köszönjük a részvételt! A pályázat alakulását a Facebook-on, valamint a szavazatok pontos számát itt tekinthetitek meg:

Hónap ékszere pályázat 2014. május

 

Praktikák Team

Cimkék:

gyöngyfűzés gyöngy pályázat gyöngyszövés ékszer készítés

További hírek