Tanfolyamok

Egyéb praktikák

Ha elfogyott az ihlet, ha minden kézműves tárgy ugyanolyannak tűnik, ha a kísérletezés újszerűsége vonz, akkor az Egyéb praktikák megtekintésével alkotószellemetek garantáltan új előre kap. Textil, üvegfestés, szobrászat, mint megannyi új kihívás most, itt rád vár.

 • Bemutatkozás

  Bemutatkozás

  A Praktikák szerkesztői csapata új kreatív alkotóval bővült. Fogadjátok szeretettel Torjayné Szakács Zsuzsanna bemutatkozását!

  Tovább »

 • Ajándék szívecske készítése

  Ajándék szívecske készítése

  Nem is adhatunk nagyobb ajándékot szeretteinknek, mint a szívünket. Készítsünk szívecskét Valentin napra, Anyák napjára, Születés- vagy névnapra, vagy csak úgy szeretetből és kedvességből.

  Tovább »

 • Vintage stílus

  Vintage stílus

  A vintage egy stílus ahol a nosztalgikus hangulat magával ragad, s elrepít minket a nagyszüleink gardróbjába úgy, hogy közben ízlésesen ötvözi a régi holmikat az újjal.

  Tovább »

 • tavasz tündérek

  tavasz tündérek

  Rozália újabb remekművekkel lepett meg minket. Szerintem ezeknek a tavasz tündéreknek senki nem tud ellenállni :) Te is meg szeretnéd csinálni, itt megtudhatod hogyan kell...

  Tovább »

 • Pénztárca készítése

  Pénztárca készítése

  Van némi anyagod és nem tudod mit kezdj vele? Új szerkesztőnk Erika megmutatja, hogyan készíthetsz belőle egyszerűen pénztárcát...

  Tovább »

 • Textil virággal díszített doboz

  Textil virággal díszített doboz

  Egy egyszerű fa dobozból kis festékkel és néhány mutatós textil virággal igazán egyedi ajándékot varázsolhatunk. Tudni szeretnéd hogyan? Olvass tovább?

  Tovább »

 • Manó baba készítés

  Manó baba készítés

  Kedveskedni szeretnél a gyerkőcnek. Valami aranyos és könnyen elkészíthető ajándékra gondoltál. Készíts neki manó babát. Nem kell sok hozzá, csak némi fonal, tömő anyag és egy pár kötőtű:)

  Tovább »

 • Bohócos dekoráció

  Bohócos dekoráció

  Szeretnéd valahogy feldobni a gyerek szobát? Valami vicceset, kedveset szeretnél a gyerekeknek, de nem tudod mi legyen az? Készíts nekik vidám fali képeket?

  Tovább »

 • Fal dekoráció készítése

  Fal dekoráció készítése

  Felújítanád a szobád? Valami egyedi, csak rád jellemző dekorációt szeretnél? Esetleg szívesen látnád magad vagy a párod a falon festményként? Cikkünkből megtudhatod, hogyan készíts kép alapján egyedi faldekorációt.

  Tovább »

 • Festett roletta

  Festett roletta

  Sötétíteni kellene a gyerekszobában, de nem tudsz függönyt feltenni? Nincs egyszerűbb megoldás, mint egy vidám mintás roletta?

  Tovább »

Összesen: 21 Egyéb praktikák cikk Lapok: 1/3